Len príroda dokáže vytvoriť takéto tvary. Riečne náplavové drevo prekonalo množstvo kilometrov / míľ/ kým sa dostalo na brehy riek. Neustálym pôsobením vody, neustálym obrusovaním o kamene a riečny štrk, príroda vytvorila tieto unikátne diela. Pôsobením vody, slnka a poveternostných  vplyvov, získalo náplavové drevo nezameniteľnú štruktúru, tvary a farebné odtiene.

Výrobky z riečneho náplavového dreva sú do konečnej podoby minimálne opracované.  Každý kus prejde dôslednou kontrolou a posúdením, na aký typ konečného výrobku je vhodný. Zachovávame pôvodné farebné odtiene a pôvodné tvary.

Výsledkom sú jedinečné a nenapodobiteľné bytové doplnky, ktoré skrášlia každý domov a dajú mu charakter jedinečnosti. Každý kus je originál, ručne dotvorený do konečnej podoby. Za každým výrobkom je množstvo hodín práce od jeho očistenia, jemného obrúsenia až po finálnu úpravu.

Hlavným architektom a dizajnérom našich výrobkov je príroda, našou úlohou je dať tieto výtvory do takej podoby, aby vám výrobky z WOODHORSE prinášali každodennú radosť.